Načini plaćanja

Načini plaćanja

Plaćanje na internetskoj stranici www.kosport.com.hr vrši se u eurima. Cijene su maloprodajne, izražene u eurima i informativno u kunama te je u njima sadržan pripadajući PDV.  Cijena svakog proizvoda određena je za svaki proizvod pojedinačno. Proces upisivanja cijene na stranicu visoko je kontrolirani proces no unos cijena zahtjeva ljudski faktor te podrazumijeva mogućnost nastanka greške. Sve navedene cijene vrijede za kupovinu online, neovisno o eventualnoj cijeni za isti proizvod u trgovini.

Prodavatelj je ovlašten mijenjati cijene bez prethodne obavijesti kao što je ovlašten bez prethodne obavijesti mijenjati cijene isključivo za web shop. Također, Prodavatelj je ovlašten bez prethodne obavijesti u svakom trenutku odrediti popust, dnevne ili tjedne akcije, akcije za pojedini proizvod, grupu proizvoda i/ili za sve proizvode. Navedene pogodnosti mogu biti isključive za web kupovinu što će kupcu biti naznačeno prije same kupovine.

Akcije i popusti se međusobno isključuju i ne mogu se zbrajati osim ako izričito nije navedeno suprotno. 

Neovisno od prethodne točke ovih Općih uvjeta, sva naručena roba biti će isporučena po cijenama koje su vrijedile pri izradi ponude.

Naručene proizvode možete platiti na sljedeće načine

  • Putem opće uplatnice ili internet bankarstva
  • Pouzećem
  • Osobno kod preuzimanja paketa
  • Karticama Maestro, MasterCard, Visa, Visa Inspire

1. Plaćanje putem opće uplatnice ili virmana

Ako ste odabrali plaćanje virmanom ili općom uplatnicom na vašu e-mail adresu bit će poslana potvrda Vaše narudžbe. Djelatnici Kosport Internet trgovine kontaktirat će Vas po potrebi. 

Ako se plaćanje proizvoda vrši putem opće uplatnice, korisnik na uplatnici mora ispuniti sljedeće podatke: 

  • Uplata na PBZ račun Kosport HR****
  • Model: 00 , Poziv na broj: Broj narudžbe
  • Primatelj: Kosport, Ulica Matije Gupca 1a, Strahoninec, Croatia, 40000
  • Po zaprimljenoj uplati poslat ćemo Vam naručene proizvode. Naručeni proizvodi se dostavljaju kupcu u skladu s uvjetima dostave.

2. Pouzećem u gotovini prilikom preuzimanja proizvoda kod dostavljača

Plaćanje pouzećem omogućuje vam da narudžbe podmirite prilikom same dostave na navedenu adresu odnosno tek kada proizvod vidite pred sobom. Plaćanje pouzećem vrši se isključivo u gotovini, dostavljaču prilikom same isporuke na navedenu adresu. U slučaju da primatelj nije u mogućnosti zaprimiti pošiljku na definiranoj dostavnoj adresi u trenutku dostave, dostavljač ostavlja obavijest o prispijeću pošiljke. 

3. Osobno kod preuzimanja paketa u Kosport

Ako ste odabrali osobno preuzimanje paketa u Kosport, nudimo Vam mogućnost plaćanja prilikom preuzimanja.

4. Karticama Maestro, MasterCard, Visa

Ako ste odabrali plaćanje kreditnom karticom, na sigurnoj stranici myPOS odaberete vrstu kreditne kartice kojom plaćate ( MasterCard, Visa ) te upišete podatke o vlasniku kreditne kartice i ostale potrebne podatke.

  • Jednokratno plaćanje Visa, MasterCard i Maestro karticama 

5. Izjava o sigurnosti online plaćanja

Pri plaćanju na našoj web trgovini koristite myPOS – napredni sustav za siguran prihvat platnih kartica
putem interneta. Omogućujemo svim klijentima njihov željeni način plaćanja, u različitim valutama. Naše radno vrijeme nikada ne prestaje uz online plaćanja. Prihvaćanje plaćanja 24/7.

myPOS osigurava potpunu tajnost Vaših kartičnih podataka već od trenutka kada ih upišete u myPOS  platni formular. Platni podaci prosljeđuju se šifrirano od Vašeg web preglednika do banke koja je izdala Vašu karticu. Naša trgovina nikada ne dolazi u kontakt s cjelovitim podacima o Vašoj platnoj kartici. Također, podaci su nedostupni čak i djelatnicima myPOS sustava. Izolirana jezgra samostalno prenosi i upravlja osjetljivim podacima, čuvajući ih pri tom potpuno sigurnima.

Formular za upis platnih podataka osiguran je SSL transportnom šifrom najveće pouzdanosti.

Svi prikupljeni podaci dodatno su zaštićeni šifriranjem, korištenjem kriptografskog uređaja. myPOS zadovoljava sve zahtjeve vezane uz sigurnost on-line plaćanja propisane od strane vodećih kartičnih brandova, odnosno posluje sukladno normi – PCI DSS Level 1 – najviši sigurnosni standard industrije platnih kartica. Pri plaćanju karticama uvrštenim u 3-D Secure program Vaša banka uz valjanost same kartice dodatno potvrđuje i Vaš identitet pomoću tokena ili lozinke.

Sigurnosne kontrole i operativne procedure primijenjene na našu infrastrukturu osiguravaju trenutnu pouzdanost myPOS sustava, koja koriste služimo se enkripcijom na strani klijenta, tokenizacijom podataka i standardom PCI DSS. Uz to održavanjem stroge kontrole pristupa, redovitim praćenjem sigurnosti i dubinskim provjerama za sprječavanje ranjivosti mreže te planskim provođenjem odredbi o informacijskoj sigurnosti trajno održavaju i unaprjeđuju stupanj sigurnosti sustava zaštitom Vaših kartičnih podataka.

myPOS sve prikupljene informacije smatra bankovnom tajnom i tretira ih u skladu s tim. Informacije se koriste isključivo u svrhe za koje su namijenjene. Vaši osjetljivi podaci u potpunosti su sigurni, a njihova privatnost zajamčena je najmodernijim zaštitnim mehanizmima. Prikupljaju se samo podaci nužni za obavljanje posla sukladno propisanim zahtjevnim procedurama za on-line plaćanje.

Hvala što koristite myPOS!